Privacybeleid

Bij elhoo hechten wij het grootste belang aan het respecteren en beschermen van de persoonlijke levenssfeer en de persoonsgegevens van onze klanten.

Op deze pagina willen wij u graag uitleg geven over de verwerking van persoonsgegevens in verband met het gebruik van onze diensten.

Gegevensverzameling:

"Persoonsgegevens" zijn alle gegevens over u als natuurlijke persoon aan de hand waarvan u, direct of indirect, kunt worden geïdentificeerd. De persoonsgegevens die wij waarschijnlijk zullen verzamelen wanneer u op de site surft en een bestelling plaatst, zijn met name uw naam, voornamen, uw postadres, uw e-mailadres en uw telefoonnummer, alsmede navigatiegegevens (IP-adres enz.).

elhoo kan uw persoonsgegevens verzamelen wanneer:

U navigeert op de pagina's van de site (desktop of mobiel)
U bent geabonneerd op onze informatie feeds (Nieuwsbrief, alerts,...)
U maakt uw klantenrekening aan ("Mijn rekening" sectie)
U neemt contact op met ons bedrijf ("Contact" sectie of via chat)

Gebruik van gegevens:

De verplicht verzamelde persoonsgegevens, die onontbeerlijk zijn voor de verwerking en het beheer van de bestellingen van de klant alsook voor de commerciële relatie tussen elhoo en de klant, worden op alle betrokken pagina's van de site aangeduid met een asterisk.

Ze stellen Elhoo in staat:

Voor de behandeling van uw vragen of verzoeken om informatie per e-mail, telefoon of via elektronische berichtgeving van het type chat
Om uw klantenrekening en uw abonnement te beheren
Om u de nieuwsbrief te sturen, als u daarop geabonneerd bent
uw mening over onze site en onze producten te verzamelen door u aan te bieden deel te nemen aan enquêtes of polls, per e-mail of per telefoon
Personaliseer de site (mobiel en desktop) volgens uw affiniteiten
Om de frequentie van de sites te analyseren (mobiel en desktop)
Organiseer wedstrijden en reclamespelletjes
Fraudebestrijding bij de betaling van de bestelling
Alle hierboven opgesomde verwerkingen zijn noodzakelijk voor de uitvoering van het contract tussen de klant en elhoo.
U kunt zich ook te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door op de daartoe bestemde link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Zodra de afmelding met succes is voltooid, wordt uw e-mailadres van de mailinglijst verwijderd.

Gegevensoverdracht:

elhoo is de enige gebruiker van uw persoonsgegevens.
elhoo kan uw persoonsgegevens in de volgende gevallen doorgeven:
In het kader van het onderhoud en de technische ontwikkeling van de website en de mobiele site
Op verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of van elke andere bij de wet gemachtigde administratieve autoriteit
Indien u er uitdrukkelijk mee instemt dat deze informatie aan partners wordt doorgegeven (bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden).

Cookies:

Onze website maakt gebruik van cookies. Een "cookie" is een klein bestand, meestal bestaande uit letters en cijfers, dat door de webserver wordt verstuurd en op uw terminal (pc, tablet of smartphone) wordt opgeslagen. De meeste cookies maken het mogelijk informatie op te slaan met betrekking tot uw navigatie op een website. Onze eigen cookies worden voor een periode van 13 maanden bewaard.

Er zijn verschillende soorten cookies:

prodifferentsCookiesSubTitletectionParaph1

Het gebruik van deze cookies laat onder andere toe dat de elhoo site u de volgende diensten kan aanbieden:

Cookies voor publieksmeting en statistieken :
Dankzij deze cookies kunnen wij statistieken opstellen over het bezoek aan de elhoo-site.

Deze informatie is nuttig voor ons:

om studies uit te voeren om de inhoud van de Site aan uw behoeften aan te passen
om storingen op te sporen en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.
Cookies van sociale netwerken en reclamecookies van partnerbedrijven
Ze kunnen op uw terminal worden geplaatst om de interactiviteit van onze site te verbeteren en om het reclameaanbod dat u buiten onze site wordt toegestuurd, te personaliseren volgens uw interessecentra.

U kunt uw toestemming geven of bezwaar maken tegen het gebruik van cookies door uw browser dienovereenkomstig in te stellen. Raadpleeg de gebruikershandleidingen voor uw browser.

Uw rechten met betrekking tot de verzamelde persoonsgegevens:

U hebt altijd de mogelijkheid om te weten welke persoonsgegevens wij over u bewaren en om te verzoeken dat deze worden gewijzigd of verwijderd om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen om gegevens met betrekking tot commerciële transacties te bewaren. Voor informatie over dit onderwerp kunt u zich wenden tot ons hoofdkantoor.

Wij verbinden ons ertoe te antwoorden binnen een termijn van maximaal één maand na ontvangst van uw volledig ingevulde verzoek.

Indien u van mening bent dat uw rechten inzake gegevensbescherming niet zijn gerespecteerd, kunt u rechtstreeks een klacht indienen bij uw nationale autoriteit voor gegevensbescherming, die uw klacht zal onderzoeken en binnen drie maanden zal antwoorden.
Voor meer informatie over hoe u uw rechten kunt uitoefenen, kunt u terecht op
https://www.autoriteprotectiondonnees.be/